Kennisbank:
Download ExactHost QuickSupport

Wanneer u onderstaand programma uitvoerd is het voor ons mogelijk om met u mee te kijken op het scherm. Wij kunnen dan desgewenst ook uw muis en toetsenbord overnemen. Op deze manier kunnen wij eventuele problemen snel en adequaat oplossen.

TeamViewer QuickSupport is een zeer compacte klantenmodule, die geen installatie en geen adminrechten op uw computer nodig heeft.

(56 beoordelingen)
Nuttig
Niet nuttig

Reacties: (0)
Nieuwe reactie plaatsen

Volledige naam:
Email:
Reactie:
CAPTCHA-verificatie

Voer in het tekstvak hieronder de tekst in die je ziet in de afbeelding (wij maken hier gebruik van om automatische bijdragen te voorkomen).

Copyright © 2016 - ExactHost Nederland BV