RSS feed
Laatste updates
May
20
Goed nieuws! Vanaf heden bieden onze shared hosting pakketten meer schijfruimte. Klanten die één of meerdere van deze producten afnemen krijgen tot maar liefst 500% meer opslagruimte voor hetzelfde geld, met dezelfde hoge kwaliteit en tegen dezelfde voorwaarden!

Hieronder een overzicht van alle wijzigingen t.o.v. de huidige situatie,

Personal pakket van 1 GB naar 5 GB opslag.
Business pakket van 2 GB naar 10 GB opslag.
Enterprise pakket van 3 GB naar 15 GB opslag.

De upgrade wordt vanaf maandag 17 juli op alle servers uitgerold.
Meer lezen »Jan
20

Goed nieuws! Met de webhostingpakketten Personal, Business en Enterprise kunt u vanaf vandaag onbeperkt aantal websites (domeinnamen) hosten.

Bestaande klanten die één of meerdere van deze producten afnemen krijgen de upgrade ook. Dat uiteraard voor hetzelfde geld, met dezelfde hoge kwaliteit en tegen dezelfde voorwaarden!

DNS Only domeinnamen zijn na deze wijziging niet meer zichtbaar in Plesk control panel. De DNS records van uw geparkeerde domeinnamen kunt u heel eenvoudig aanpassen op Mijn ExactHost.


Meer lezen »Oct
6

In januari 2017 brengt Google versie 56 van Chrome uit. De belangrijkste wijziging in deze nieuwe Chrome-versie is dat Google http-websites gaat weergeven als onveilig. Deze wijziging is bedoeld om de internet ervaring van gebruikers te verbeteren.

Van oudsher geeft Chrome een melding in de adresbalk (een klein icoontje), echter werd een HTTP pagina nooit als onveilig bestempeld. Het gaat in eerste instantie om websites die wachtwoorden en/ of betalingsgegevens opslaan. Dit zijn dus bijna alle websites die zijn gemaakt in WordPress.

chrome https

De verwachting is dat Google op niet al te lange termijn alle http-websites als onveilig gaat bestempelen. Rechts naast het informatie teken in de browserbalk zal de tekst 'Not secure' of 'Niet veilig' worden weergegeven.

Alle http-websites die wachtwoorden en/ of betalingsgegevens opslaan, krijgen vanaf januari de melding dat zij onveilig zijn. Deze melding is eenvoudig te verhelpen door over te stappen naar de veiligere https-verbinding. Dit kan door middel van het installeren van een SSL-certificaat. Wij raden u dan ook aan om zo snel mogelijk een SSL-certificaat op uw website te installeren. Een SSL-certificaat zorgt er overigens ook voor dat uw website goed gevonden blijft worden door Google!

Meer informatie over SSL certificaten is te vinden op https://www.exacthost.nl/webhosting/ssl-certificaat-aanvragen/


Meer lezen »
Copyright © 2016 - ExactHost Nederland BV